1
Košarka

Tesna pobeda Sparsa

Objavljeno: 15.03.13 u 10:22

dankan

Košarkaši San Antonio Sparsa teškom mukom izvojevali su pobedu protiv Dalas Maveriksa 92:91. Mevsi su na samom kraju utakmice imali šut za pobedu koji je promašio Vins Karter.

Tim Dankan imao je odlično veče i utakmicu je završio sa 28 poena i 19 skokova, a Geri Nil ubacio je 19, dok je Manu Đinobili imao 7 poena i devet asistencija. Dirk Novicki je bio najzapaženiji u redovima Mevsa sa 21 poenom i 11 skokova.

Portland Trejlblejzersi su na svom parkatu relativno lako izašli na kraj sa Njujork Niksima 105:90. Gosti su odlično otvorili utakmicu i posle prve četvrtine imali prednost od 8 poena (30:22) ali onda su Blejzersi preuzeli kontrolu utakmice i u sledeće dve četvrtine sazidali prednost koju do kraja nisu ispustili.

Dejmijan Lilard bio je najbolji u redovima Blejzersa sa 26 poena i 10 asistencija, Lamarkus Oldridž ubacio je 22 uz 10 skokova, dok je Džej Džej Hikson imao 16 uhvaćenih lopti i 11 poena. Kod Niksa je jedini vredan pomena bio Džej Ar Smit sa postignutih 33 poena.

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title Tesna pobeda Sparsa | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. Hi there. Very nice blog!! Man .. Excellent .. Superb .. I’ll bookmark your web site and take the feeds also…I am happy to find a lot of useful info here in the article. Thank you for sharing..

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter