1
ATP

Nadal: Sjajan prvi set

Objavljeno: 15.03.13 u 11:50

rafa

Rafael Nadal je na najbolji mogući način potvrdio da se vratio u sam svetski teniski vrh, nakon što je u Indijan Velsu pobedio velikog protivnika Rodžera Federera sa 2:0.

Španac je bio izuzetno zadovoljan kako je odigrao meč, a apostrofirao je igru u prvom setu.

„Odigrao sam fantastičan prvi set. Drugi je bio čudan. Mislim da se Rodžer u drugom setu nije borio kao što to obično radi. Verovatno je imao neke probleme i nije se osetio dovoljno spremnim da nastavi da se bori. Obojica smo pokušali da odigramo najbolje što možemo. Ja sam odigrao mnogo bolje nego juče i veoma sam srećan zbog toga, posebno jer sam protiv Gulbisa odigrao dugačak meč a danas sam mogao da odigram ovako dobro“, rekao je Nadal.

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title Nadal: Sjajan prvi set | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. Casana blog for anyone who wants to act out out nigh this topic. You observation so some its near exhausting to present with you (not that I real would want…HaHa). You definitely put a new stunting on a substance thats been shorthand about for period. Precise force, only zealous!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter