1
Domaći fudbal

FOTO: starsportphoto.com

Bajko slavljenik

Objavljeno: 15.03.13 u 12:07
FOTO: starsportphoto.com
FOTO: starsportphoto.com

Dokazano najverniji crveno – belom dresu golman Boban Bajković danas će proslaviti 28. rođendan.

Čovek koji je nebrojeno puta rekao da bi u Zvezdi ostao i „sto godina“ kaže da je vreme ludih rođendanskih prvoda iza njega, a da bi od saigrača voleo da mu poklone pobedu u Nišu.

U opširnom intervjuu za Sportski žurnal slavljenik se osvrnuo na svoje detinjstvo, i na vrlo slikovit način objasnio je kako ga je fudbal odvojio od škole.

„Bio sam odličan đak do trećeg-četvrtog razreda. Čim sam počeo da branim, zapostavio sam učenje. Znao sam već tada da je fudbal moj život. U školi sam naučio da čitam i pišem. Dovoljno. Taman da sad potpisujem autograme.“ mudro je rekao golman crveno – belih.

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title Bajko slavljenik | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. Hi there. Very cool site!! Guy .. Excellent .. Superb .. I will bookmark your website and take the feeds also…I am glad to find numerous useful information here in the post. Thank you for sharing…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter