1
Evropske lige

Rubin opija u produžetku

Objavljeno: 14.03.13 u 20:36

rubin-levante

Posle Bazela i Rubin se plasirao u četvrtfinale Lige Evrope, ali tek posle produžetaka su uspeli da savladaju Levante sa 2:0.

U 180 minuta fudbala nismo videli nijedan gol, ni u Španiji, ni u Moskvi, ali zato je Rubin opio svog rivala u produžetcima. U 100. minutu prvi gol Rubina, sjajna asistencija Bibrasa Natčoa koji je uposlio Rondona koji je savladao golmana gostiju Navasa. Krenuo je Levante na sve ili ništa, samo im je to preostalo, a sevnula je kontra u 112. minutu kada je Djadjun iskoristio lošu procenu Diopa i u nastavku akcije zatresao mrežu i tako overio prolaz svog tima u narednu rundu.

Levante nije uspeo da postigne gol u 210 minuta igra, pa i nisu zaslužili da prođu dalje, samo verovatno ni njima nije najjasnije zašto su pustili Obafemija Martinsa u sred sezone…

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title Rubin opija u produžetku | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. Your web site provides a good deal of distinctive insights and info. I haven’t actually imagined about it like that.
    aMrxMoWark

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter