1
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

Povreda Ćapina

Objavljeno: 14.03.13 u 10:38

capin

Kako HotSport saznaje bek Radničkog iz Kragujevca doživeo je povredu prsta desne šake na poslednjem treningu. Do ovog trenutka još uvek nije utvrđeno koliko je povreda ozbiljna, pa tek ostaje da se vidi da li će jedan od najboljih igrača Jadranske lige biti u mogućnosti da igra u poslednja dva kola regionalnog takmičenja.

Ćapin je do sada 3 puta prograšen za MVP-a kola na „Jadranu“ pa u koliko ne bude mogao da nastupi u poslednja dva kola kojima Radnički igra protiv Splita (večeras 21h) i Crvene zvezde, jasno je da će to biti ozbiljan udarac za ekipu Miroslava Nikolića koja se bori za plasman na fajnal-for.

 

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title Povreda Ćapina | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. Good day. Very cool blog!! Man .. Excellent .. Wonderful .. I will bookmark your blog and take the feeds additionally…I am happy to find numerous useful information here within the post. Thank you for sharing..

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter