1
Evrokupovi

Bez čuda Intera

Objavljeno: 14.03.13 u 21:43

inter-totenhem2

Ko je očekivao posle 3:0 na Vajt Hart Lejnu da Inter može da nadoknadi tu prednost pevaca? Niko, pa ni navijači neroazura. Ali Inter je to uspeo, uveo meč u produžetke, ali im je ipak malo nedostajalo da se plasiraju u narednu fazu, slavili su sa 4:1… Adebajorov gol u produžetku se ispostavio kao prevelik zalogaj za borbene neroazure.

Inter je u 90 minuta uspeo nemoguće, a to je da dođe do 3:0 i izbori produžetke, a mogli su lako da izbace Totenhem u regularnom delu meča. Poveli su neroazuri u 20. minutu golom Kasana, a asistirao mu je Rodrigo Palasio. Inter nije srljao, prepustio je sredinu terena Totenhemu, a čekao svoje prilike iz kontri. U nastavku su jako brzo došli do 2:0, već u 52. minutu kada je Kambijaso pustio jednu sjajnu loptu u prostor za Palasija koji je savladao Fridela. U 75. minutu slobodan udarac za neroazure na 20 metara, Kasano je šutirao, lopta je zakačila nekoga u živom zidu, a Galas se zbunio i umesto da izbije loptu i on je zakačio i poslao u mrežu.

Mogao je Inter u 90. minutu i do 4:0, Kambijaso je izašao sam ispred Fridela, ali je šutirao pored gola i meč je otišao u produžetke. Inter je pao i fizički i psihički, a Totenhem je odmah krenuo u napad. Propustili su dve šanse, ali ne i treću kada je šutirao Dembele, a Handanović samo odbio loptu ka sredini gde se najbolje snašao Emanuel Adebajor i smanji orezultat, pa je Interu bilo potrebno da postigne dva gola da bi prošao dalje…

Uspeo je tim Andree Stramaćonija da povisi na 4:1 u 110. minutu kada je Kasano upisao novu asistenciju, a Riki Alvarez je glavom savladao Fridela. Pokušali su domaći da dođu do petog gola, a najbolju šansu imao je Ranokija u 120. minutu kada je pokušao glavom sa tri metra, ali nije uspeo da uputi precizan udarac.

Totenhem ide dalje, ponovo uz mnogo sreće kao i protiv Liona u šesnaestini finala kada su u nadoknadi postigli gol za prolaz. Inter je časno ispao, a sada im preostaje da jure treće mesto u Seriji A i plasman u Ligu šampiona, a ako ovako budu igrali biće moguće.

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title Bez čuda Intera | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. Good day. Very cool blog!! Man .. Excellent .. Wonderful .. I will bookmark your blog and take the feeds additionally…I am happy to find numerous useful information here within the post. Thank you for sharing..

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter