1
Domaći fudbal

FOTO: starsportphoto.com

Tole podnosi ostavku!

Objavljeno: 13.03.13 u 10:29
FOTO: starsportphoto.com
FOTO: starsportphoto.com

Bomba! Ovo niko nije očekivao!

U jeku kampanje oko izgradnje novog nacionalnog stadiona, koju je on sam pokrenuo, predsednik Fudbalskog saveza Srbije Tomislav Karadžić je odlučio da napusti kormilo krovne fudbalske organizacije.

Tako tvrdi list Blic, koji u današnjem broju iznosi svoja saznanja o tome kako prvi čovek nacionalnog Saveza ima nameru da se povuče nakon 26. marta i utakmice selekcije Srbije protiv Škotske u Novom Sadu.

Razlozi za to, prema pisanju ovog lista, mogu da budu dvostruki. S jedne strane u pitanju su politički pristisci, a s druge strane Toletovo zdravstveno stanje, budući da već duže vremena konstantno ide kod oftamologa, koji mu je preporučio da malo smanji tempo rada.

Naravno, ukoliko je sve ovo tačno, odmah će se početi s spekulacijama oko njegovog naslednika, a list navodi da bi to mogli da budu aktuelni generalni sekretar FSS Zoran Laković i predsednik Crvene zvezed Dragan Džajić.

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title Tole podnosi ostavku! | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. Spot on with this write-up, I actually assume this web site needs much more consideration. I’ll most likely be once more to learn far more, thanks for that info.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter