1
Domaći fudbal

FOTO: starsport

Javor na korak od sna

Objavljeno: 13.03.13 u 16:10
FOTO: starsport
FOTO: starsport

Da je Infeani Onjilo u samom finišu susreta protiv Jagodine iskoristio “mrtvu šansu” kad je bio “jedan na jedan” s golmanom gostiju, Javor bi uoči revanš meča polufinala nacionalnog Kupa imao dva gola viška, a ovako meč 17. aprila dočekuju s minimalnom prednošću – 1:0 (0:0).

Domaći tim je bio daleko bolji rival, u prvom poluvremenu čak imao i jednu stativu, pa se može reći da su zasluženo stekli prednost koja im može doneti istorijski plasman u finale domaćeg Kupa.

Ipak, rezultat 1:0 je toliko otvoren i za jednu i za drugu ekipu, da garantuje pravu mušku borbu u revanšu 17. aprila u Jagodini. Strelac jedinog pogotka bio je Igot Stojaković u 55. minutu.

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title Javor na korak od sna | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. Hello, i think that i saw you visited my blog thus i came to „return the favor“.I am attempting to find things to improve my website!I suppose its ok to use a few of your ideas!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter