1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

I Voši gol prednosti

Objavljeno: 13.03.13 u 20:16

BSK BORCA-VOJVODINA-SUPER LEAGUE 2012-2013

Foto: starsport

Voša je napadala, OFK Beograd se grčevito branio, ali ni golman Milan Lukač nije mogao da zaustavi baš svaki šut domaćina.

On je najzaslužniji što romantičari nisu doživeli katastrofu i što će u revanš susretu polufinala nacionalnog Kupa na svom stadionu 17. aprila juriti samo minus od jednog gola – 0:1.

Taj jedan pogodak je postigao Abubakar Oumaru u 71. minutu susreta i tako krunisao sjajnu igru svog tima. Domaćin se bolje snašao i po suvom terenu, ali i kad je nad Novim Sadom vladala prava provala oblaka i crveno-beli smao mogu da žale zašto trijumf nije bio ubedljiviji.

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title I VoÅ¡i gol prednosti | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. Good day. Very cool blog!! Man .. Excellent .. Wonderful .. I will bookmark your blog and take the feeds additionally…I am happy to find numerous useful information here within the post. Thank you for sharing..

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter