in , ,

Vrteška ne prestaje da radi u Palermu

djuzepe-sanino

Sve smene trenera u Palermu nije lako ni pobrojati, a kada vam kažemo da je vlasnik ovog kluba Maurisijo Zamparini (kao što smo i pretpostavili još u nedelju) ponovo dao otkaz Đan Pjeru Gasperiniju i na njegovo mesto postavio Đuzepea Sanina nismo sigurni da ćete da nam poverujete.

Razlog za nepoverljivost mogli bi da pronađete u činjenici da je to već drugi trener koji će tokom sezone ponovo sesti na klupu sicilijanskog kluba, a da je prvi upravo čovek koga menja.

Nije se dugo Gasperini zadržao na klupi Palerma, svega dve nedelje, da bi hiroviti Zampa ponovo izgubio strpljenje pa mu je u ponedeljak dao otkaz. Samo dan kasnije na klupu je vratio Sanina koji je ekipu vodio u prva tri kola aktuelnog šampionata u kojima je osvojio samo jedan bod te je iz tog razloga najuren.

Pitanje koje se samo po sebi nameće je da li postoji i promil šansi da Sanino ostane šef stručnog štaba u Palermu do kraja sezone? Podsećanja radi klub iz najvećeg grada na Siciliji zauzima poslednje mesto na tabeli Serije A sa pet bodova zaostatka za Đenovom koja je prvi klub koji se nalazi u sigurnoj zoni, a da kraja šampionata ostalo je još 10 kola.

Diskusija

Odgovorite
  1. When I first saw this title VrteÅ¡ka ne prestaje da radi u Palermu | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. Your web site provides a good deal of distinctive insights and info. I haven’t actually imagined about it like that.
    aMrxMoWark

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

Hrvati ponovo vračaju

Mekses realan