1
TimeOut

Košem u poslednjoj sekundi doneo trijumf protivniku

Objavljeno: 12.03.13 u 16:49

dzonson

Svako od nas je bar jednom u životu doživeo blam koji iako želimo što pre da zaboravimo, on ostane urezan u naše sećanje. Ostaje nam nada da ga se niko neće setiti i pričati drugima o neprijatnosti koja nam se desila. Međutim, ono što se desilo Troju Džonsonu, mladom košarkašu srednje škole Hugo teško će neko zaboraviti, a pogotovo nakon objavljivanja na Jutjub kanalu.

Na jednoj utakmici srednjih škola, tri sekunde pre kraja meča Džonson se zbunio i pogodio koš svoje ekipe. Na taj način on je doneo pobedu protivničkoj ekipi, a zbunjeni navijači nisu mogli da veruju šta se desilo. Uostalom pogledajte kako je sve to izgledalo.

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title KoÅ¡em u poslednjoj sekundi doneo trijumf protivniku | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. Spot on with this write-up, I actually assume this web site needs much more consideration. I’ll most likely be once more to learn far more, thanks for that info.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter