0
Evropske lige

Selta pala pred kraljem

Objavljeno: 10.03.13 u 20:55

selta-real

Madridski Real će makar na dva sata biti drugi na tabeli u Primeri, pošto je savladao Seltu na gostovanju sa 2:1 i pretekao gradskog rivala Atletiko koji tek treba da odigra meč 27. kola.

U prvom poluvremenu meča u Vigu nije bilo golova, Real je stvorio više izglednijih prilika, ali Selta nije igrala zatvoreno, već se borila protiv još uvek aktuelnog šampiona. U nastavku Real prvi stiže do vođstva golom Kristijana Ronalda posle velike guže u kaznenom prostoru, ali u prvom sledećem napadu Selta dolazi do izjednačenja, strelac Jago Aspas uz mnogo sreće jer je lopta na putu ka golu udarila Pepea i prevarila Lopeza. Ipak, Real dolazi do sva tri boda, a svoj 26. gol u sezoni postiže Kristijano Ronaldo sa bele tačke. Iguain se u finišu meča obrukao, propustio je dve 100% šanse.

Real sada ima 58 bodova, jedan više od Atletika, a Selta je i dalje 19. sa 23 boda i boriće se do kraja sezone žestoko za opstanak u ligi.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter