1
Evropske lige

Prijeto šokirao Kalderon

Objavljeno: 10.03.13 u 22:51

atletiko-sosijedad

Real Sosijedad je potpuno neočekivano došao do sva tri boda protiv Atletiko Madrida koji je izgubio prvi put ove sezone na Kalderonu, a Tibo Kurtoa je primio gol posle više od 800 minuta na svom stadionu u Primeri (poslednji ga je savladao Lama iz Osasune u novembru). Baskijci su slavili sa 1:0, a gol odluke postigao je Ćabi Prijeto u 53. minutu posle asistencije Grizmana. Ostaje samo veliki znak pitanja da li su sudije pogrešile, jer se čini da je vezista gostiju bio u nedozvoljenoj poziciji kada mu je poslata lopta.

Atletiko je pao sa drugog na treće mesto na tabeli, sada je Real iza Barselone sa bodom više od jorgandžija, a Sosijedad je na deobi četvrtog mesta sa malagom sa 44 boda.

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title Prijeto Å¡okirao Kalderon | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. Spot on with this write-up, I really suppose this web site needs rather more consideration. I’ll most likely be once more to learn much more, thanks for that info.
    CCrichtonDavesona

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter