1
Evropske lige

Muniain ulovio slepe miševe

Objavljeno: 10.03.13 u 13:59

Muniain

Odigran je prvi meč dana u 27. kolu Primere, Bilbao je na San Mamesu savladao Valensiju sa 1:0, a sa ovog mea će se pored gola Muniaina pamtiti i loše sudijske odluke i neverovatan promašaj Soldada.

U prvom poluvremenu Atletik je bio bolji, stvorio je nekoliko šansi, a sudija Hoze Tešeira propustio je da dosudi čist penal za Baskijce. Valensija je bila loša, osetio se umor posle revanš meča osminefinala Lige šampiona i nisu uspevali da uspostave ravnotežu. U drugom poluvremenu slična slika, Valensija je dva puta pripretila udarcima sa distance, ali je Iraizoz bio odličan. U 79. minutu postignut je gol odluke, a pogodio je rezervista Muniain. Ogromnu priliku je imala Valensija da izjednači, a Roberto Soldado je promašio prazan gol s asamo dva metra. Iste sekunde se uhvatio za glavu Soldado, a ovo će ući u konkurenciju za promašaj godine.

Bilbao je ovim tirjumfom došao do 32. boda u sezoni i nalazi se na deobi 13. mesta sa Espanjolom, a Valensija ostaje šesta sa 42 boda.

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title Muniain ulovio slepe miÅ¡eve | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. Wow, amazing weblog layout! How long have you been blogging for? you made running a blog look easy. The whole look of your web site is fantastic, as well as the content!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter