1
AdmiralBet ABA Liga

„Dobro je, može još bolje“

Objavljeno: 10.03.13 u 20:26

vujosevic-partizan-igokea-starsport

Foto: starsport

Nakon utakmice između Partizana i Igokee, odigranog u okviru 24. kola ABA lige, na koferenciji za medije novinarima su se obratili treneri ekipa Duško Vujošević i Dragan Bajić.

„Bilo bi glupo misliti da je Igokea iznenađenje koje neće izdržati. Dva kola pre kraja ligaškog dela oni su i dalje rpvi na tabeli i mi smo ih kao takve dočekali. Vrlo je teško igrati protiv njih. Mi smo u međuvremenu napredovali, dobro smo kontrolisali skok. Moram da pohvalim Žoa Lovernja i Drua Gordona, koji su pomogli skoku i čvrstini pod košem. U pojedinim momentima smo gubili kontrolu i osećaj za vreme. Možemo mi i bolje, a ovaj meč je pokazao da su nam ambicije opravdano visoke. Imamo još mnogo prostora za napredak, nadam se da će se on videti na utakmicama koje predstoje i na Fajnal–foru, koji je sada realnost“ – rekao je Vujošević.

Iskusni stručnjak je istakao da je pobeda protiv Cedevite u Zagrebu bila prelomna za psihu njegovog tima koji je nakon toga shvatio da je postao pobednički. Vujošević je dodao i da je ekipa napredovala u odbrani, odbrani od kontranapada, zatvaranju koša, tranziciji i u kvalitetu bloka, a da može još bolje u realizaciji šuta.

Dragan Bajić je kazao da je velika stvar za njegov tim što je u prepuni Pionir došao kao prvoplasirani na tabeli i to samo dva kola pre kraja ligaškog dela takmičenja.

„To je velika stvar. Iskrene čestitke Partizanu na zasluženoj pobedi, od srca im želim da ostvare što bolji uspeh do kraja, zaslužili su to radom i ove godine i prethodnih godin. Mi smo dobro otvorili utakmicu, ali to je trajalo nekih 15 minuta, dok Partizan nije pokazao svoje najjače oružje, a to je ofanzivni skok. Uspeli smo posle da se vratimo na neku pristojnu razliku od šest poena, ali nismo imali snage za viš. Ostaje nam da u prethodna dva kola opravdamo ovo što smo do sada radili i borimo se za prvo mesto. Bilo bi još bolje da Crvena zvezda negde kiksne, ja se nadam da će to biti sutra“ – rekao je Bajić.

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title & on google I just whent and bookmark it. Your web site provides a good deal of distinctive insights and info. I haven’t actually imagined about it like that.
    aMrxMoWark

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter