0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Zvezda lako protiv slabih Pazaraca

Objavljeno: 09.03.13 u 20:02

slavlje-zvezda-pazar-starsport

U okviru 18. kola Jelen Superlige na Marakani su fudbaleri Crvene zvezde pred oko 10.000 gledalaca savladali Novi Pazar sa 3:0 (2:0).

Može se reći da su do pobede koja barem privremeno donosi mir u kući, crveno – beli stigli bez preteranog napora, ali i bez prikazane kvalitetne igre.

savicevic-zvezda-pazar-starsport

Interesantan je podatak da je ovo prva prvenstvena utakmica još od 22. septembra prošle godine na kojoj crveno – beli nisu primili gol (pobeda u Kuli 0:1).

Novi Pazar je došao da se brani i to je vrlo loše radio, pa su prva dva gola koja su delo Luke Milivojevića i Ognjena Mudrinskog došli kao plod greške defanzivaca gostiju, dok je treći gol Zvezde stigao posle šuta sa distance kapitena Nenada Milijaša.

mudrinski-milivojevic-starsport

Pristalice Crvene zvezde mogu da budu zadovoljne osvojenim bodovima, ali i povratkom Kadua koji je odigrao oko 30 minuta drugog poluvremena. publika je takođe mogla na terenu po prvi put da vidi i Abiolu Daudu, ali se nigerijski internacionalac nije našao u pravoj šansi.

milivojevic-zvezda-pazar-starsport

Aleksandar Janković ovom je pobedom kupio još vremena i za sada ne treba očekivati njegovu smenu, barem do prve sledeće utakmice i protivnika koji će se usuditi da napadne Zvezdu što se Pazarci nisu usudili da urade.

Foto: starsport

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter