0
Košarka

Vrelina nastavlja da prži

Objavljeno: 09.03.13 u 10:32

image
Vrelina nastavlja da prži, a ovog puta toplotni udar doživeli su košarkaši Filadelfije koji su na Floridi poraženi sa 102:93. Ovo je bila 17. uzastopna pobeda Hita čime su uvećali rekord kluba u nizu utakmica bez poraza.

Lebron Džejms bio je ja najbolji u ekipi Majami sa 25 poena, 10 skokova i pet asistencija, Dvejn Vejd upisao je 22 poena i 4 asistencije, dok je Kris Boš ubacio 16 i imao 4 uhvaćene lopte.

Kod 76ersa je najbolji bio Tadeus Jang sa 25 postignutih poena. Majami će 18. uzastopnu pobedu tražiti protiv Indijana Pejsersa u nedelju, a oni su poslednji tim koji im je nanneo poraz.

Od ostalih utakmica bilo je interesantno u Stejpls centru gde je Lejkerse još jednom spasio Kobi Brajant ovog puta protiv Reptorsa u produžetku, zatim i u San Antoniju gde su Blejzersi domaćima Sparsima ubacili 136 poena, ali o ovim i ostalim mečevima pogledajte više u našem pregledu dana.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter