0
Evropske lige

Siti se poigrao sa Barnzlijem

Objavljeno: 09.03.13 u 20:25

kolarov-gol

Posle Vigana i Mančester Siti se plasirao u polufinale FA kupa, pošto je sa čak 5:0 na Itihadu savladao ekipu Barnzlija. Bez ikakvih problema je ekipa Roberta Manćinija odradila posao ovde, a junak je svakako Karlos Tevez koji je psotigao hettrik.

Tevez, koga su iz zatvora pustili uz kauciju, je briljirao, a prvi gol je dao u 11. minuta kada je Stil samo odbio loptu posle šuta Davida Silve, a on se našao na pravom mestu. Na 2:0 povisio je Aleksandar Kolarov, a asistirao mu je upravo Argentinac. Tevez do kraja prvog poluvremena rešava pitanje pobednika, ako se i dovodilo u pitanje ko će trijumfovati i to posle odlične akcije Kolarova i Silve. U drugom poluvremenu još jedan gol Karlitosa u 50. minutu posle dodavanja Samira Nasrija, a konačan rezultat postavio je David Silva posle akcije upravo sa raspoloženim gaučosom.

U nedelju su na programu druga dva četvrtfinala,  a sastaju se Milvol – Blekburn i u derbiju Mančester Junajted – Čelsi.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter