1
Evropske lige

Remi na Friuliju

Objavljeno: 09.03.13 u 22:42

muriel-udine-roma

U jedinom subotnjem meču 28. kola Serije A Udineze i Roma su podelili bodove odigravši 1:1 na Friuliju.

Gosti su bili daleko bolji rival u prvom poluvremenu, ali je Udineze na golu imalo odličnog Željka Brkića koji je odolevao  20. minuta kada je Lamela postigao gol. U toj situaciji srpski golman nije mogao da uradi ništa pošto je u prvom naletu odbranio udarac Florencija, lopta je nakon odbitka došla do Argentinca kojem nije bilo teško da odbitak sprovede u gol.

Međutim, nije se predavao domaći tim u kojem je pored Brkića svih 90 minuta bio i Dušan Basta, pa je u 62. minutu nakon odlične solo akcije Mjurijela došao do izjednačenja. Imali su gosti u poslednjih 20 minuta igrača više pošto je u 73. minutu oprvadano isključen Francuz Orto, ali nisu uspeli da iskoriste brojčanu prednost.

Sa po jednim osvojenim bodom obe ekipe su zadržale pozicije koje su držale i pre ovog meča. Roma je sa 44 boda i dalje sedma, dok je Udineze ostao na devetom mestu sa 41 poenom.

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title Remi na Friuliju | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. Hi there. Very cool web site!! Guy .. Beautiful .. Wonderful .. I will bookmark your website and take the feeds additionally…I’m happy to locate numerous useful info right here in the article. Thank you for sharing…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter