1
Domaći fudbal

„Igra nam je u usponu“

Objavljeno: 09.03.13 u 21:16

jankovic-zvezda-pazar-starsport

Foto: starsport

Aleksandru Jankoviću utakmica protiv Novog Pazara mogla je da bude poslednja na klupi Crvene zvezde da ekipa nije uspela da savlada goste, međutim kako se to nije desilo mladi stručnjak će i dalje sedeti na klupi crveno-belih.

„Dobro smo se pripremili za meč i očekivao sam dobru reakciju igrača. Zasluženo smo pobedili, da smo ranije otvorili protivnika mogli smo da postignemo još neki gol. Igra nam je u usponu, brzo smo prenosili loptu, menjali stranu i dobijali inicijativu preko bekova Vešovića i Mladenovića. Postoji i dalje prostor za napredak“ – rekao je trener Zvezde na konferenciji za medije održanoj posle utakmice.

Nakon svega rečenog ostaje nam da se zapitamo da li mi gledamo iste utakmice kao i Aleksandar Janković pošto je i danas bilo jasno da Zvezda nema igru, a pobedila je samo zato što je Novi Pazar u Beograd došao sa namerom da izgubi sa što manjom razlikom.

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title & on google I just whent and bookmark it. Heya i am for the first time here. I came across this board and I find It really useful & it helped me out much. I hope to give something back and aid others like you aided me.
    uMwAlaq

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter