0
Evropske lige

Alfaro srušio Sevilju

Objavljeno: 09.03.13 u 23:53

majorka-sevilja

Prekinut je crni niz Majorke na svom terenu, posle 11 mečeva uspeli su da trijumfuju i to protiv Sevilje u 27. kolu Primere sa 2:1. Junak pobede bio je dvostruki strelac Alfaro, a Sevilja nije zaslužila da uzme ni bod na ovom susretu.

Alfaro je doveo Majorku u vođstvo u 16. minutu meča i posle tog pogotka domaći tim se povukao na svoju polovinu, ali je Sevilja igrala okolo naokolo do kraja prvog dela i naravno nije stvorila nijednu šansu. Na početku drugog poluvremena nekoliko dobrih prilika za Majorku, nisu ih iskoristili i stigla je kazna u 61. minutu – Rakitić je proigrao Negreda koji je majstorski primio loptu, a zatim matirao nemoćnog Auatea. Samo je pet minuta trebalo Majorki da vrati prednost i ponovo je najsnalažljiviji bio Alfaro i doneo pobedu svom timu. U 90. minutu isključen je Havi Markez pošto je dobio drugi žuti karton potpuno bespotrebno.

<iframe width=“640″ height=“360″ src=“https://rutube.ru/video/embed/6205084″ frameborder=“0″ webkitAllowFullScreen mozallowfullscreen allowfullscreen scrolling=“no“></iframe>

Majorka je ovim trijumfom pretekla makar na kratko Seltu i došla do 18. mesta i ima 24 boda, jedan manje od Saragose koja je prva iznad crte, a Sevilja je 10. sa 35 bodova.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter