0
Fudbal

Za hrvatske medije nema tajni

Objavljeno: 07.03.13 u 23:54

Reprezentacija-Hrvatske-u-Fudbalu

Pošto su već otkrili u kom sastavu će reprezentacija Srbije igrati na Maksimiru u kvalifikacionom meču za plasman na Mondijal 2014. godine, hrvatski mediji su otišli korak dalje pa su nakon što je selektor reprezentacije Hrvatske Igor Štimac odredio 26 kandidata, krenuli da nagađaju kojih 11 će početi meč 22. marta.

U dosadašnjim kvalifikacionim utakmicama Hrvatska odnosno Štimac su koristili dve formacije  4-4-2 i 4-2-3-1 te su tamošnji mediji već napravili sastave za obe opcije.

Tako će u slučaju da se Bilić odluči da počne meč sa klsičnom formacijom sa četiri odbrambena, četiri vezna i dva napadača na teren izaći sledeći igrači: Pletikosa – Srna, Lovren, Šimunić, Strinić – Rakitić, Modrić, Badelj(Kovačić), Kranjčar(Perišić), Eduardo(Olić) i Mandžukić.

Ukoliko se odluči za drugu formaciju na poziciju desnog beka umesto Srne igrao bi Ćorluka, dok bi igrač Šahtjora bio pomeren u vezni red. U tom slučaju iz tima bi ispali Badelj i Kranjčar, a u vezni red uz mladog Kovačića bio bi vraćen Eduardo ili Olić, dok bi Mandžukić bio usamljen u špicu.

Meč između Hrvatske i Srbije je na programu 22. marta, a četiri dana kasnije naša selekcija će odmeriti snage sa Škotskom.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter