0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

Hrvati znaju sastav Srbije

Objavljeno: 03.03.13 u 20:03

SERBIA-WALES-FIFA WORLD CUP 2014-QUALIFICATIONS GROUP A

Foto: starsport

Izgleda da obaveštajna služba hrvatskog izbornika, pardon selektora Igora Štimca vrlo dobro, možda čak i odlično radi svoj posao jer se u komšijskom etru pojavila informacija o startnih 11 Srbije za balkanski derbi koji se igra za 18 dana. Sudeći po hrvatskom Jutarnjem listu Siniša Mihajlović će izvesti sledeći sastav 22. marta

Na golu će biti Stojković, a bedem ispred njega činiće Ivanović, Subotić, Nastasić i Kolarov. U slučaju da se na spisku ne nađe Dejan Stanković, vezni red će činiti Kuzmanović, Ignjovski, Tošić, Đuričić i Tadić, dok će usamljen pred golom „vatrenih“ biti Filip Đorđević.

Ipak, redakcija HotSport-a ima gotovo pouzdano saznanje da su službe bliske Mihajloviću zapravo komšijskim obaveštajcima poturili lažni papir sa startnom postavom „orlova“ međutim zbog višeg interesa neće objaviti pravi spisak maksimirskih jedanaest.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter