0
Evrokupovi

Francuske svrake izdržale u Moskvi

Objavljeno: 07.03.13 u 19:53

anzi-njukasl

Odigran je prvi meč osmine finala Lige Evrope Anži i Njukasl su remizirali bez golova na Lužnjiki stadionu u Moskvi, gde klub iz Mahačkale igra svoje mečeve u Evropi. Zanimljivo sa ovog meča je to što je trener svraka Alan Pardju u startnoj postavi imao čak sedam Francuza, pa je Njukasl više ličio na tim iz Lige 1 a ne iz Premijer lige.

Kada je utakmica u pitanju, videli smo taktičko nadmudrivanje Gusa Hidinka i Alana Pardjua u kome niko nije pobedio, a oba trenera su postigla šta su želela. Hidink je počeo samo sa Etoom u napadu, da bi zatim prinudno morao da izvede povređenog Vilijana i uvede Traorea. S druge strane, Njukasl je počeo bez špica, a tek u drugom poluvremenu je ušao sa klupe Šola Ameobi. Sve vam je jasno kada su oni tako postavili taktiku, gde je Njukasl igrao sa šest igrača u veznom redu, mrav nije mogao da prođe…

Anžiju definitivno nedostaju takmičarske utakmice, jer ako izuzmemo dve protiv Hanovera u šesnaestini finala, poslednji put su igrali zvaničan meč u decembru i to početkom meseca…

Videćemo šta će biti u Engleskoj za sedam dana, gde sve kreće od nule… Anži ima odličan rezultat, jer mu i bilo koji remi donosi prolaz u narednu fazu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter