0
Domaći fudbal

Foto: starsport

Poniženi BSK

Objavljeno: 06.03.13 u 15:10
Foto: starsport
Foto: starsport

Odložena utakmica 16. kola Jelen Superlige između BSk Borče i Partizana konačno je odigrana, a domaćim fudbalerima bi bilo bolje da su umesto odlaganja dobili kaznu i da je meč registrovan službenim rezultatom 3:0 za šampiona.

Ovako, primili su četiri komada (u svakom poluvremenu po dva), a još su morali da trče 90 minuta po nekom odvratnom vetru. Muka živa.

borca - partizan 9

Partizan ih je samleo s manje od 50 odsto snage, ali daleko od toga da šampion u ovom meču nije imao problema. Imao ih je mnogo, samo što ih nisu stvarali igrači domaćeg tima, nego povrede.

Igru su iz tog razloga morali da napuste Vojislav Stanković već u prvom poluvremenu, kao i Marko Šćepović, ali po prvim prognozama u pitanju nisu ozbiljnije povrede.

borca - partizan 2

Što se golova tiče, Nemanja Kojić i Aleksandsr Mitrović su po jedan postigli posle stravičnih grešaka rivala, Kojić je pre toga jednom iskoristio sjajnu asistenciju Šćepe, a tačku na i je stavio Darko Brašanac.

borca - partizan 6

Izveo je korner u 75. minutu i lopta je direktno posle njegovog centrašuta završila u mreži. Dovoljno, da se još više ponizi BSK.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter