1
Evrokup

Brajant vodio Ulm do pobede

Objavljeno: 05.03.13 u 23:39

brajant-dzon-ulm

U prvoj utakmici četvrtfinala Evrokupa košarkaši Ulma savladali su pred svojim navijačima Bilbao sa 85:81 (18:30, 24:15, 18:13, 25:23) pa će na revanš koji je na programu za nedelju dana putovati sa četiri poena prednosti.

U domaćem timu blistao je Džon Brajant koji je uz 30 poena imao i sedam skokova, a dvocifren učinak imali su još Alen Rej koji je dodao 13 i Per Ginter i Kiton Nenkivil sa po 10 poena. U španskoj ekipi bolji od ostalih bio je Vasilijadis koji je postigao 21 poen, a po 13 su dodali Hamilton, Mumbru i Ervel. Milovan Raković je za nepunuih 14 minuta upisao po dva poena i skoka.

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title Brajant vodio Ulm do pobede | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. Hello there! This article couldn’t be written any better! Looking at this post reminds me of my previous roommate! He always kept talking about this. I’ll send this article to him. Pretty sure he’s going to have a great read. Thank you for sharing!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter