1
Košarka

Ujed Mambe

Objavljeno: 04.03.13 u 09:57

kobe

Los Anđeles Lejkersi savldali su na parketu Stejpls centra u neizvesnoj završnici Atlanta Hokse rezultatom 99:98.

Ovom pobedom Lejkersi su po prvi put u 2013. pobegli od negativnog skora i sada imaju 30-30 odnos pobeda i poraza.

Naravno, Kobi Brajant je bio taj koji je Lejkersi doneo važan trijumf u borbi za plejof. Crna Mamba je ubacio 34 poena uključujući i poslednja dva kojima su „jezeraši stigli do pobede“.

Stiv Neš dodao je 15 poena, Dvajt Hauard 11 i 15 skokova, a Meta Vorld Pis meč je završio sa 13 koševa.

Izuzetno borbene Hokse na ovoj utakmici predvodio je Al Harford sa 24 poena, dok sup o 16 postigli Devin Heris i Kajl Korver.

U ostalim utakmicama Majami je pobedio Nikse u Medisonu, Oklahoma je u gostima bila bolja od Klipersa, Pejsersi na svom parketu bili bolji od Bulsa, a detalje sa ovih i ostalih utakmice odigranih sinoć možete pogledati u našem pregledu dana.

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title Ujed Mambe | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. Very well written post. It will be helpful to everyone who utilizes it, including myself. Keep doing what you are doing i will definitely read more posts.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter