1
Evropske lige

Vučica sigurna

Objavljeno: 03.03.13 u 22:46

toti-roma-đenova

U poslednjem meču 27. kola Serije A, Roma je savladala Đenovu sa 3:1 na Olimpiku. Grifonu su se držali do 58. minuta, a onda su pali…

Roma je došla do vođstva golom Frančeska Totija sa bele tačke u 16. minutu, a sa istog meta samo s druge strane izjednačio je Marko Borijelo u 38. minutu. Držala se Đenova, ali ih je slomio gol Romanjolija u 58. minutu, a posle toga su ostali i sa igračem manje na terenu, jer je isključen Juraj Kucka u 78. minutu. Pred sam kraj susreta upisao se i Simone Perota na asistenciju Princa Rima, kome je to bila druga asistencija na susretu i definitvno je on igrač meča.

Roma je sada sedma sa 43 boda, dok je Đenova na 17. mestu sa 26 bodova – pet više od ekipa koje su u ovom trenutku ispod crte, a to su Peskara, Sijena i Palermo.

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title Vučica sigurna | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. Aw, this was a very nice post. In idea I want to put in writing like this moreover – taking time and actual effort to make a very good article… however what can I say… I procrastinate alot and certainly not seem to get one thing done.
    nCricvMorawu

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter