2
TimeOut

Srećan rođendan Dejo

Objavljeno: 03.03.13 u 16:39

Beli Medžik, Bodi Bond ili kako već želite da mu date nadimak tek Dejan Bodiroga je obeležio najsjajniju eru srpske košarke. U subotu je aktuelni potpredsednik Košarkaškog saveza Srbije napunio 40 godina pa u njegovu čast HotSport vam poklanja četiri minuta košarkaške magije „našeg Boga“.

Bodiroga je sa nacionalnim timom osvojio dva zlata na Svetskim prvenstvima, tri zlatne i jednu bronzanu medalju na Evropskim, a 1996. godine na Olimpijskim igrama u Atlanti osvojio je srebro.

U klupskoj karijeri osvajao je Evroligu sa Panatinaikosom i Barselonom, 2002. godine je proglašen za najboljeg košarkaša Evrope, a za ostala ekipna i pojednična priznanja nema dovoljno prostora.

0
0

2 Komentara

  1. When I first saw this title Srećan roÄ‘endan Dejo | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. Whats up. Very nice website!! Man .. Excellent .. Amazing .. I will bookmark your site and take the feeds also…I’m happy to find so much useful info here within the article. Thanks for sharing..

    0
    0
    Odgovori
  2. Sjajna ekipa košarkaša sa kojom je Bodiroga osvajao medalje, Divac, Danilović, naš najbolji trojkaš i svetski pobednik takmičenja u trojkama Prdedrag Stojaković,neka izvinu naši sjajni košarkaši koje nisam pomenuo, a koji su pomogli Bodirogi da dođe do medalja.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter