0
AdmiralBet ABA Liga

Foto: starsport

Simonović: Verovao sam da ću pogoditi

Objavljeno: 03.03.13 u 13:33
Foto: starsport
Foto: starsport

U odsustvu Majka Skota veliki teret pao je na leđa Marku Simonoviću koji je protiv Cibone odigrao možda i najbolju utakmicu ove sezone. Njegova trojka pred kraj meča je donela prednost Zvezdi, a crveno-beli su potom uspeli da se odbrane i zabaleže važnu pobedu.

„Sigurno da je lep osećaj i drago mi je što je ta lopta ušla. Verovao sam da ću pogoditi. Ipak, istakao bih da je ovo pobeda ekipe. Mi smo dosta lošije odigrali utakmicu, bez dovoljno energije. Sa druge strane Cibona je odigrala odlično, vodila je tokom čitavog susreta i da su oni pobedili ne bi bilo nezasluženo. Na kraju smo mi imali malo više sreće i dobili utakmicu“, izjavio je za klupski sajt Simonović.

Dugo je bilo potrebno krilu Crvene zvezde da se prilagodi ekipi, ali je sada Simonović počeo da pruža partije koje se od njega očekuju.

„U početku nisam pružao partije kakve su se od mene očekivale jer se nisam tako brzo prilagodio. Dolazak u Zvezdu je bio nešto novo za mene, veliki klub, veliki pritisak ali mi je drago što pružam bolje partije u završnici lige“, rekao je Simonović.

Foto: starsport
Foto: starsport

Crveno-beli su se provukli u poslednje dve utakmice,a očekuje ih u narednom kolu gostovanje uvek neugodnoj ekipi Širokog.

„Poslednje dve utakmice smo odigrali dosta slabo, bez dovoljno energije i zabeležili smo dve pobede na suvi kvalitet. Predstoji nam dva dana odmora, a zatim da se dobro spremimo za Široki jer ako ovako budemo odigrali sigurno da ne možemo da pobedimo u Pecari“, zaključio je Simonović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter