0
Fudbal

Remi na Vračaru

Objavljeno: 03.03.13 u 16:11

gradjevinari-rad-zvezda-starsport

U poslednjoj utakmici 17. kola Jelen Superlige na Vračaru su domaći Rad i Crvena zvezda podelili bodove, bilo je 1:1 (0:1).

Zvezda nije uspela da sa igračem više sačuva minumalnu prednost iz prvog poluvremana koju je stekla golom Milijaša iz penala u 45. minutu utakmice.

milijas-penal-rad-zvezda-starsport

Kuriozitet prvog dela igre je u tome što je sudija Vukadinović taj deo igre produžio za skoro 10 minuta.

Inače Rad je bolje otvorio utakmicu imao par dobrih šansi, da bi crveno- beli sredinom prvog dela igre preuzeli kakvu takvu inicijativu i posle par šansi iskoristili kiks defanzivaca Rada.

slavlje-rad-zvezda-starsport

Drugo poluvreme donelo je logično terensku nadmoć Zvezdi ali njihova igra je bila jalova i mesto da dotuku brojčano slabijeg rivala oni su dopustili da prime gol čiji je strelac bio Đurđević.

duel-rad-zvezda-starsport

Pokušali su crveno – beli posle primljenog gola da stignu do nove prednosti ali sem par šuteva Milijaša i jedne šanse Mudrinskog nisu uspeli da naprave ništa više. Interesantno pod navodima je bilo gledati beka Zvezde Nikolu Petkovića koji je konstantnim i uzaludnim prodorima konstantno trošio lopte izigravajući nekakvog veznog igrača.

garido-rad-zvezda-starsport

„Neobjašnjiv pad u drugom poluvremenu. Iz greške smo primili gol i kasnije nismo uspeli da se vratimo. Izašli smo neodlučni u drugih 45. minuta i to nas je koštalo. Narodski rečeno brukamo se iz utakmice u utakmicu“ rekao je pomoćni trener Zvezde Bratislav Živković.

rukovodstvocz-rad-zvezda-starsport

tuga-rad-zvezda-starsport

Foto: starsport

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter