1
Evropske lige

Lud meč u Baskiji

Objavljeno: 03.03.13 u 22:55

sosijedad-betis

U poslednjem meču dana kada je 26. kolo Primere u pitanju remizirali su Sosijedad i Betis na Anoeti 3:3. Zaista sjajan meč smo imali priliku da gledamo na Anoeti, a na kraju je podela bodova i najpoštenija.

Betis je došao do vođstva u prvom poluvremenu golom Moline, a na 2:0 povisio je Pabon na startu drugog poluvremena. Usledilo je 11 minuta dominacije Sosijedada i tri gola u periodu od 51. do 62. minuta. Prvo je smanjio Karlos Vela, izjednačio je Injigo Martinez, a Ćabi Prijeto je sa bele tačke doneo vođstvo Baskijcima. Ipak, Betis se vratio novim golom sjajnog Pabona, koji je u zimskom prelaznom roku došao iz Parme i već postigao tri gola.

Sosijedad ostaje šesti sa 41. bodom, a Betis je na sedmoj poziciji sa bodom manje. Oba tima su i dalje u trci za četvrtim mestom i plasmanom u Ligu šampiona.

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title Lud meč u Baskiji | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. Hi there. Very cool web site!! Guy .. Beautiful .. Wonderful .. I will bookmark your website and take the feeds additionally…I’m happy to locate numerous useful info right here in the article. Thank you for sharing…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter