1
Evropske lige

Fenomenalan preokret Intera

Objavljeno: 03.03.13 u 17:03

stankovic-palasio

Odigrano je još sedam mečeva 27. kola Serije A, a veoma značajne pobede upisali su Inter i Fiorentina.

Neroazuri su došli do velikog preokreta protiv Katanije na Siciliji, pošto su gubili sa 2:0 posle prvih 45 minuta – golove za Kataniju su postigli Bergesio i Markeze za samo 19. minuta. Očajno je igrao Inter u prvom poluvremenu, pa je Stramaćoni uveo u igru na pauzi Stankovića i Palasija umesto Rokija i Kuzmanovića. Upravo su njih dvojica i najzaslužniji za veliki preokret neroazura – Palasio je prvo asistirao Alvarezu za 2:1, a onda izjednačio rezultat u 70. minutu psole idealnog centaršuta Pereire sa leve strane. Inter je odigrao mnogo bolje u nastavku, Katanija je pala, a u 90. minutu Kambijaso propušta sjajnu priliku da gostima donese vođstvo. To što je propustio Kambijaso uspeo je i da ispravi u nadoknadi vremena kada je prošao po levoj strani u kaznenom prostoru i odlično uposlio Palasija koji ne greši i donosi velika tri boda ekipi Andree Stramaćonija. Biće ultra zanimljiva borba za treće mesto, jer Milan sada ima 48 bodova, a Lacio i Inter po 47.

Fiorentina je jedva uspela da savlada Kjevo na svom terenu sa 2:1. Ljubičasti su poveli golom Paskvala u 5. minutu, ali su leteći magarci do kraja poluvremena izjednačili preko Kofija. Ljajić je odigrao prvo poluvreme i zatim je zamenjen, a izveo je Montela i Jovetića i uveo Laronda u 64. minutu. I upravo je Argentinac doneo sva tri boda Fiorentini golom u 78. minutu posle asistencije Luke Tonija.

Atalanta je golovima Bonaventure kao gost savladala Sijenu sa 2:0, što je pomalo iznenađujuće s obzirom na dobre partije koje ume da pruži 18-plasirani tim na tabeli. Radovanović je ušao u igru u 77. minutu.

Bolonja je bez problema savladala Kaljari na Renato Dal Ara stadionu sa 3:0, a prva dva gola su postignuta u prvih 20 minuta. Prvo je mrežu gostiju zatresao Taide u 5. minutu, a zatim se u 18. upisao Dijamanti. Kaljari je u nastavku ostao sa igračem manje posle isključenja Pisana, a Paskvato je psotavio konačan rezultat u 90. minutu.

Udineze je pogotkom Antonija Di Natalea došao do sva tri boda na gostovanju protiv Peskare, a Sampdorija je u Đenovi bila bolja od Parme golom Maura Ikardija.

Rezultati:
Napoli – Juventus 1:1
Milan – Lacio 3:0
Torino – Palermo 0:0
Katanija – Inter 2:3
Bolonja – Kaljari 3:0
Fiorentina – Kjevo 2:1
Peskara – Udineze 0:1
Sijena – Atalanta 0:2
Sampdorija – Parma 1:0

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title Fenomenalan preokret Intera | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. I’ve heard that there are some issues with character limits on the PS3 web browser. Has this problem been fixed? Would I be able to type out long blog posts on the PS3 web browser?.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter