0
Evroliga

Olimpijakos naneo deveti poraz Bešiktašu

Objavljeno: 28.02.13 u 20:48

besiktas-olimpijakos

Atinski Olimpijakos zabeležio je šestu pobedu u drugoj fazi Evrolige pošto je u meču 9. kola grupe F savladao Bešiktaš u Istanbulu sa 79:60 (13:15, 25:15, 22:21, 19:9), čime je domaćem timu naneo deveti poraz.

Domaći tim je bio ravnopravan rival samo u prvoj četvrtini i tada se učinilo da će uspeti da popravi utisak u odnosu na prethodnu nedelju kada je pred svojim navijačima izgubio čak sa 39 razlike od Barselone, međutim na kraju su i Atinjani ostvarili ubedljiv trijmuf.

U pobedničkom timu najefikasniji su bili Džoš Pauel sa 16 i Kostas Papanikolau sa 11 poena, dok su kod Bešiktaša bolji od ostalih bili Gašper Vidmar i Kristofer sa po 13 poena.

Nakon ove gostujuće pobede Olimpijakos je značajno popravio svoje šanse za plasman u četvrtfinale pošto sada ima skor 6/3, dok će Bešiktaš prvi trijumf morati da potraži u nekoj od narednih sedam utakmica.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter