0
Domaći fudbal

Za malo prekid u Nišu

Objavljeno: 27.02.13 u 16:29

jsl

Odigrani su prvi mečevi 16. kola Jelen Superlige Srbije, a malo je nedostajalo da neki od njih budu otkazani. Neki zbog vremenskih prilika, a neki zbog vređanja.

Kiša i slaba infrastruktura na domaćim terenima već su uticali da se premijerni meč prolećnog dela sezone između BSK i Partizana odloži za sledeću nedelju, a lako je to moglo da se dogodi i s utakmicom Spartak ZVSloboda Point, pa je bukvalno u minut do 12 odlučeno da se ona ipak igra.

Slična situacija je bila i na meču Radnički 1923Rad, budući da je u Kragujevcu počeo da pada i sneg. No dobro, to su neke stvari na koje se ne može uticati, ali na ono u Nišu sigurno može.

Naime, na Čairu su navijači domaćeg tima vređali igrače iz Novog Pazara, pa je oficijalni spiker tokom poluvremena morao da opominje gledaoce da će meč biti prekinut ukoliko se s tim ne prestane. I na sreću prestalo se.

A sad, dve-tri reči o fudbalu.

Smederevo je povelo protiv Voše, mirisalo je na veliko iznenađenje, ali je sve kasnije došlo na svoje mesto i Smederevci ostaju samo s jednom pobedom u dosadašnjem delu šampionata.

Hajduk je uz tri gola Lazara Veselinovića savladao Jagodinu, a najviše bure u finišu susreta bilo je u Subotici gde je domaći Spartak bez isključenog golmana Branimira Aleksića uspeo da izvuče bod protiv užičke Slobode.

Jelen Superliga 16. kolo
Hajduk – Jagodina    3:0 (2:0)
Veselinović 11, 24, 90

Spartak ZV – Sloboda    2:2 (1:0)
Torbica 45, Novaković 87 – Ranđelović 56, 86p

Smederevo – Vojvodina    1:2 (0:1)
Ristić  64 – Vulićević 44, Vranješ 82

Radnički K – Rad        1:1 (1:0)
Otašević 12 – Đurđević 89

Radnički N – Novi Pazar    0:0

Donji Srem – OFK Beograd    0:0

C. zvezda – Javor    18.30

BSK – Partizan    6. mart

tabela

Parovi 17. kola (2-3. mart): Radnički Niš – Hajduk, Novi Pazar – Radnički 1923, Rad – C. zvezda, Javor – Smederevo, Vojvodina – Spartak ZV, Sloboda Point – BSK, Partizan – Donji Srem, OFK Beograd – Jagodina.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter