1
Evrokupovi

Fergi špijun

Objavljeno: 27.02.13 u 13:39

aleks ferguson

Madridski Real je u utorak uveče savladao Barselonu u revanš meču Kupa kralja sa 3:1 na Kamp Nou, a sa tribina ih je gledao jedan nezvani gost – ser Aleks Ferguson. Fergi je došao da vidi kraljevski klub na delu u meču koji bi mogao da liči na revanš osminefinala Lige šampiona, jer je takođe prvi duel završen remijem 1:1 na Santijago Bernabeu.

Sada je sigurno da Ferguson neće napasti Real i ostaviti im prostor za kontranapade, već će iskusno čekati svoju priliku. Fergi je mogao da se uveri koliko je Real opasan, a videćemo ko će u četvrtfinale Lige šampiona i da li crveni đavoli mogu da zaustave kraljeve.

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title Fergi Å¡pijun | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. What a super blog! to a great deal info and a extremely short lifestyle hehehehe continue to keep it up, excellent operate
    sJasonBlacke

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter