0
Evropske lige

Bolonja okrenula Fiorentinu

Objavljeno: 26.02.13 u 22:05

bolonja-slavlje

Odigran je meč 26. kola Serije A Bolonja – Fiorentina, koji je za vikend odložen zbog nevremena, a domaći tim je uzeo sva tri boda posle preokreta – 2:1.

Fiorentina je ušla u meč kao favorit, u prošlom kolu su razbili Inter sa 4:1, a Adem Ljajić je nastavio sa odličnim igrama i postigao je pogodak u 27. minutu meča posle asistencije Alberta Akvilanija.

Ali u nastavku veliki preokret Bolonje – Dijamanti je perfektno centrirao u 58. minutu u pogodio u glavu Motu na nekih pet metara za 1:1. A u samom finišu, u 84. minutu svoj prvi gol u Seriji A postiže grčki vezista Lazaros Hristodopulos. Imala je Fiorentina fenomenalnu šansu da dođe do izjednačenja, ali se obrukao Luka Toni u nadoknadi vremena kada je promašio čitav gol sa pet metara posle odličnog proigravanja Borhe Valera.

Bolonja je sada na 14. mestu sa 29 bodova (osam više od Sijene i mesta koje vodi u Seriju B), a Fiorentina ostaje šesta sa 42 boda.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter