1
AdmiralBet ABA Liga

Muta: Potrebne su nam još tri pobede

Objavljeno: 25.02.13 u 23:46

Muta Nikolic

Pobedom u Širokom Brijegu Radnički je vrlo blizu plasmana na završni turnir ABA lige. Kragujevčani se nalaze na 4. mestu sa istim skorom kao i trećeplasirana Budućnost i pobedom više od Partizana koji zauzima petu poziciju.

Trener Miroslav Muta Nikolić kaže da su im potrebne još tri pobede kako bi obezbedili plasman među četiri najbolje ekipe.

„Najvažnija je sledeća utakmica protiv Budućnosti koju ne smemo da izgubimo jer je dobila kao domaćin. Moramo da dođemo na 17 pobeda da bi smo bili na fajnal-foru. To će biti teško“, izjavio je Nikolić.

Prvi strateg Radničkog kaže da predsotje teški mečevi, ali se nada najboljem ishodu za njegovu ekipu.

„Gostovanja su nezgodna, idemo u Zadar i Split, a u poslednjem kolu nam stiže Zvezda. Učinićemo sve da trijumfujemo pred svojom publikom“, konstatovao je Nikolić.

Široki je dosta dobro igrao na ovom meču, ali je na kraju kvalitet presudio.

„Mislim da smo dosta bolji od Širokog, nema dileme. Delovali smo raspoloženo, ovaj ritam vodi nas ka vrhu, ali još ništa nije gotovo, ovo je liga u kojoj se svašta dešava ove sezone, u kojoj svako svakog može da dobije“, zaključio je Muta Nikolić.

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title Muta: Potrebne su nam joÅ¡ tri pobede | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. Hiya. Very nice website!! Guy .. Beautiful .. Amazing .. I will bookmark your web site and take the feeds also…I am satisfied to locate numerous useful information right here within the post. Thank you for sharing…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter