1
Ostali sportovi

Lučić načeo Panterse

Objavljeno: 25.02.13 u 14:34

image

Hokejaši Boston Brunisa pobedili su na gostovanju Florida Panterse  4:1. Dobro veče imao je naše gore list Milan Lučić koji je svojim pogotkom u 8. minutu prve trećine otvorio seriju golova.

Na 2:0 za goste povisio je kapiten Bruinsa Zdeno Ćara u 14. minutu istog peroioda, da bi na prednost gostiju smanjio Tomas Kopecki u 16. minutu, pa se rezultatom 2:1 za Boston otišlo na prvi odmor.

Jedini gol u drugoj trećini viđen je rano, veću 3. minutu, kada je igrača više iskoristio Kris Keli za vođstvo Bruinsa od 3:1.

Konačan rezultat utakmice postavio je Deni Paje na minut i po pre isteka vremena.

Rezultati:
Boston – Florida 4:1
Vinipeg – Nju Džersi 4:2
Vankuver – Detroit 3:8
Karolina – Njujork Ajalnders 4:2
Kolumbus – Čikago 0:1
Tampa Bej – Pitsbrug 3:5
Finiks – Kalgari 4:5
Kolorado – Anahajm 3:4

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title Lučić načeo Panterse | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. Heya i am for the first time here. I came across this board and I find It really useful & it helped me out much. I hope to give something back and aid others like you aided me.
    uMwAlaq

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter