1
Evropske lige

Juve rutinski

Objavljeno: 24.02.13 u 17:18

juve-sijena

Odigrane su četiri utakmice 26. kola Serija A. Juventus je bio siguran, Roma uspela da slavi na gostovanju, a čak sedam golova i dva isključenja viđeno je na meču Kaljarija i Torina.

Lideri italijanskog šampionata fudbaleri Juventusa savladali su ekipu Sijene sa 3:0. Strelici za „staru torinsku damu“ bili su Lihtštajner u 33, Đovinko u 80. i Pogba u 89. minutu utakmice.

Pet golova viđeno je u Bergamu gde je Roma pobedila Atlantu sa 2:3. Dvostruki strelac za domaće bio je Livaja , dok su golove za Romu postigli Markinjo, Pjanić i Torosidis.

Vrlo uzbudljivu utakmicu odigrali su Kaljari i Torino, a domaći i su stigli do pobede od 4:3 na samom kraju meča. Pobedu Kaljariju doneo je Konti u nadoknadi vremena, a isti igrač bio je i strelac i drugog gola za domaće u 75. minutu. Pored Kontija golove za Kaljari postiglisu Sau i Pinilja iz penala, dok su strelci za Torino bili Ćerći, Stevanović i Bjanki iz penala. Torino je od 88. minuta igrao sa dva igrača manje jer je prvo isključen Ogbona (85.), a pogom i Diop.

Katanija je odnela ceo plen sa gostovanja u Parmi, bilo je 1:2. Gosti su većim delom kontrolisali utakmicu u tek povremeno su „mlekadžije“ znale da zaprete. Golove za Kataniju postigli su Loci u  5. i Keko u 44. minutu dok je počasni pogodak za Parmu dao Amauri u 87. minutu igre.

Rezultati:
Juventus – Sijena 3:0
Atlanta – Roma 2:3
Kaljari – Torino 4:3
Parma – Katanija 1:2

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title Juve rutinski | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. Wow! Thank you! I continuously wanted to write on my site something like that. Can I take a fragment of your post to my blog?

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter