0
Evropske lige

Veliki preokret Hetafea

Objavljeno: 23.02.13 u 17:51

hetafe-slavlje

U prvoj utakmici subotnjeg programa 25. kola Primere Hetafe je u gostima savladao Majorku sa 2:1 čime je domaću ekipu doveo u još težu situaciju kada je u pitanju borba za opstanak u ligi.

Domaći tim je na poluvreme otišao sa golom prednosti pošto je dos Santos u 24. minutu doveo Majorku u vođstvu od 1:0. Činilo se sve do 70. minuta da će Gregorio Mancano zabeležiti prvi trijumf od kada je preuzeo tim sa Baleara, ali su onda kola krenula nizbrdo.

Prvo je Dijego Kastro realizovao diskutabilan penal, u 82. minutu Adrijan Kolunga postiže drugi gol za Hetafe, da bi isti igrač četiri minuta kasnije stavio tačku na ovaj meč.

Majorka će posle ove utakmice ostati na pretposlednjem mestu sa 18 osvojenih bodova, s tim da Deportivo ima šansu da je preskoči ukoliko savlada Real na svom stadionu, dok je Hetafe sa 35 bodova preuzeo deveto mesto od Levantea.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter