0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Odblokirani!

Objavljeno: 22.02.13 u 17:53
Foto: starsport
Foto: starsport

Na danas održanoj konferenciji za novinare predsednik FK Crvena zvezda Dragan Džajić obelodanio je da su crveno – beli rešili sve probleme sa dugovanjima te da će moći da registruju Nikolu Petkovića, Luisa Garida i Abiolu Daudu.

„Bilo je veoma teško stanje koje smo nasledili. Ne bi trebalo da sebe veličamo, ali bi trebalo istaći da je uložen veliki napor. Najvažnije je da možemo sada da normalno funkcionišemo i da u sredu počnemo utakmicu, ali i dalje nam predstoji još mnogo rada.“, rekao je Dragan Džajić na konferenciji za novinare.

Pored informacije o rešavanju gorućeg finansijskog problema iz Ljutice Bogdana je saopšteno da će generalni sponzor kluba kompanija Gasprom uplatiti za otprilike 10 dana 4.5 miliona evra.

Klub je takođe objavio i da je Abiola Dauda prošao dodatne medicinske preglede i da će on moći da nastavi fudbalsku karijeru.

Potpredsednik kluba Nebojša Čović rekao je da mu je ovaj dan ulepšao celokupnu crnu situaciju u kojoj se nalazi klub.

„Uspeli smo da skinemo blokadu, uz mnogo problema, logičnih i nelogičnih. Nasledili smo 1,4 milijarde dinara blokade. Noćas su gospoda Radujko i Antić napravili konstruktivan pristup sa Borcem koji je jutros skinuo 13 miliona dinara blokade. To su učinili i „Eurobanka“ i „Marfin banka“, a preostalih 23,6 miliona dinara blokade smo regulisali delom od sredstava od transfera Nikole Maksimovića, delom od sredstava Gasproma“ objasnio je Čović.

Čović se zahvalio predsedniku FSS Tomislavu Karadžiću i prvom čoveku Partizana Draganu Đuriću na podršci.

„Hvala Karadžiću i Fudbalskom savezu Srbije što su imali sluha i poverenja da nam pomere rok za registraciju, a hvala i Đuriću na korektnoj izjavi, pamtićemo ovaj gest i to će doprineti poboljšanju odnosa između dva kluba“ rekao je on.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter