1
Fudbal

Razgrabljene ulaznice

Objavljeno: 21.02.13 u 20:29

ulaznice-hrvatska-srbija

Ulaznice koje su puštene u prodaju za fudbalsku utakmicu između Hrvatske i Srbije, koja će se u okviru kvalifikacija za Mondijal 2014. godine odigrati 22. marta na zagrebačkom Maksimiru, rasprodate su za samo nekoliko sati.

Kako piše u saopštenju Fudbalskog saveza Hrvatske u prodaju je pušteno 24 hiljade ulaznica čija se cena kretala od 750 do 3.700 dinara i sve su prodate kako putem internet stranice Saveza (koja je u jutarnjim satima bila oborena usled preopterećenja) tako i na prodajnim mestima širom Hrvatske.

Karte su bile prodavane samo uz lični dokument putem kojeg je moglo da se utvrdi da je kupac državljanin Hrvatske, a sve u cilju sprečavanja srpske dijaspore iz okolnih zemalja da prisustvuje meču.

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title Razgrabljene ulaznice | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. Howdy. Very nice web site!! Guy .. Excellent .. Amazing .. I’ll bookmark your blog and take the feeds additionally…I am satisfied to locate so much helpful info here in the post. Thank you for sharing…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter