0
Evrokupovi

Atletiko predao titulu

Objavljeno: 21.02.13 u 19:57

rubin-atletiko

Atletiko Madrid nije uspeo da nadoknadi dva gola prednosti koja je Rubin stekao na Kalderonu u prvom meču šesnaestine finala Lige Evrope i u Moskvi su došli smo do utešnog trijumfa od 1:0. Na ovaj način su izgubili priliku da brane trofej osvojen prošle sezone, tako da ćemo dobiti novog osvajača Lige Evrope.

Dijego Simeone nije izveo baš najjači sastav u Moskvi, a da je to istina pokazuje i podatak da je meč počeo 18-godišnji Saul. Rubin je dugo uspevao da odoli napadima Madriđana, ali u 84. minutu ništa nije moglo da im pomogne – odličan prodor Adriana po levoj strani i centaršut po zemlji za Falkaoa. Nemilosrdni Tigar je postigao gol, ali je to bilo nedovoljno. U 89. minutu Rubin ostaje sa desetoricom posle isključenja Navasa (divljački start nad Falkaom), ali Altetiko nije uspeo da u četiri minuta nadoknade postigne još jedan gol i odvede meč u produžetke.

Rubin je prvi učesnik osmine finala, a tamo će igrati protiv boljeg iz duela Levante – Olimpijakos i kako sada stvari stoje opet će na megdan španskom klubu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter