0
Fudbal

Bez Ljajića do daljnjeg

Objavljeno: 19.02.13 u 08:52

sinisa mihajlovic

Siniša Mihajlović, selektor fudbalske reprezentacije Srbije, rekao je da bez obzira na dobru formu ne računa na Adema Ljajića sve dok član Fiorentine ne promeni stav po pitanju pevanja državne himne.

„Makar davao i po pet golova na utakmici, Ljajić neće igrati za reprezentaciju dok ne promeni odluku oko pevanja himne. Dakle, sve zavisi od njega. Za mene je važnije kakav je neko čovek, nego kakav je igrač. Izneverio je poverenje koje sam imao u njega jer je prvo nešto potpisao, a onda to nije poštovao“, rekao je Mihajlović.

Selektor „orlova“ je rekao i da nema nameru da poziva Nemanju Matića koji je promenio svoj stav oko igranja za državni tim.

„Video sam njegovu izjavu da je spreman da igra za reprezentaciju, ali očekujem da mi se javi i kaže svoj stav. Ako potom svojim igrama bude zaslužio poziv svojim igrama, sigurno ću računati na njega“.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter