0
Evropske lige

Junajted u četvrtfinalu, sjajni Vidić

Objavljeno: 18.02.13 u 23:03

man utd - reding

Mančester Juanjted je šesti četvrtfinalista FA kupa, pošto je na Old Trafordu pao Reding. Crveni đavoli su trijumfovali 2:1, a junak pobede je svakako Nani, koji je postigao gol i upisao asistenciju, a ušao je u igru sa klupe.

Sve do 69. minuta se čekalo na prvi pogodak, a tada se Nani upisao u strelce. Samo tri minuta kasnije Portugalac je sjajno centrirao, a Čičarito po običaju bio na pravom mestu i matirao odličnog Federičija. Uspeo je Reding da smanji golom Mekanufa, ali je to bilo sve što su uradili. Nemanja Vidić je odigrao odličan meč, izbacio je oko 15 lopti glavom iz svog kaznenog prostora gde je bio dominantan, a upamtiće ga i Hant koji je loše prošao u jednom sudaru glavama.

Junajted u četvrtfinalu treba da igra protiv boljeg iz duela Midlzbo – Čelsi, a da vas podsetimo koji su ostali parovi: Mančester Siti – Barnzli, Milvol – Blekburn, Everton/Oldam – Vigan.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter