0
Evrokupovi

Surovi Liverpul, nemoćni labudovi

Objavljeno: 17.02.13 u 17:54

dzerard-penal

Odigran je premijerni meč 27. kola Premijer lige, Liverpul je na Enfildu sa čak 5:0 savladao Svonsi, koji je odmarao nekolicinu prvotimaca što se osetilo. Svonsi se sprema za finale Liga kupa koje je na programu narednog vikenda (igra protiv Bradforda), a to je i razlog zašto se ovaj meč odigrao ranije.

Liverpul je do vođstva došao golom Stivena Džerarda sa bele tačke, a Vorm je bio nemoćan iako je pročitao stranu u koju će šutirati kapiten crvenih. Filip Kutinjo je započeo ovaj susret, a na startu drugog dela je psotigao i svoj prvenac u dresu Liverpula i to posle asistencije Luisa Suareza. Već u 50. minutu sve je bilo rešeno kada je Enrike postigao treći gol za Liverpul, a do kraja je Suarez pogodio 18. put ove sezone, a Staridž je iskoristio još jedan dosuđen jedanaesterac nakon igranja rukom.

Liverpul je sada ispred Svonsija i sa 39 bodova su sedmi na tabeli, a labudovi su jedno mesto ispod sa dva boda zaostatka.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter