0
Domaći fudbal

Pobeda i crveni kartoni

Objavljeno: 17.02.13 u 20:58

zvezda-petrolul

Borbena gotovost fudbalera Crvene zvezde posle pejntbol treninga bila je na najvišem mogućem nivou pa su crveno – beli pobedili rumunski Petrolul sa 3:2, uz nezaobilazne crvene kartone.

Lazović je bio strelac u 16. i 27. minutu, dok je Mudrinski pogodio u 55. minutu, a crvene kartone dobili su Nikola Petković zbog prigovora i Milivojević nakon dva žuta kartona u roku od tri minuta.

Rumuni su mogli do potpunog preokreta u drugom poluvremenu, jer su golovima u 65. i 73, minutu smanjili prednost, ali to je sprečio Boban Bajković sjajnom intervencijom dva minuta nakon drugog primljenog gola.

Crveno – beli će u Turskoj odigrati još dva pripremna meča nakon čega se vraćaju u Beograd.

Posle utakmice trener Aleksandar Janković izjavio je da zadovoljan pre svega prvim delom igre.

„Zadovoljan sam igrom u prvom poluvremenu u kome smo odigrali odličan meč i ispunili sve taktičke zamisli. U nastavku smo ušli u „tuču“ sa protivnikom i izgubili fokus na igru. nakon 15 minuta smo uspeli da se konsolidujemo i da meč mirno privedemo kraju“, rekao je Janković.

Zvezda: Bajković, Petković, Mikić, Pantić, Spajić, Milivojević, Milijaš, Lazović, Kasalica, Savićević, Mudrinski.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter