0
Evropske lige

Novi kiks Napolija

Objavljeno: 17.02.13 u 17:02

napoli-sampdoria

Juventus je juče izgubio od Rome, Napoli je imao priliku da pobedom protiv Sampdorije priđe na -2 u odnosu na staru damu, ali nisu uspeli to da učine u meču 25. kola Serije A. Očajna igra Napolija u prvih sat vremena, podigli su nivo igre u finišu, ali nisu uspeli da pronađu put do mreže Sampa koja se odlično branila tokom čitavog meča. Juventus tako ima +4 u odnosu na najbližeg pratioca 13. kola pre kraja šampionata.

Torino je dočekao Atalantu i sa Stevanovićem u prvom timu uspeo da trijumfuje sa 2:1. Poveli su bikovi golom Ćerćija pred sam kraj prevog poluvremena, a Alen Stevanović je zamenjen u 61. minutu. Atalanta dolazi do izjednačenja golom sa bele tačke Denisa, ali pobedu domaćem timu donosi Valter Birsa u 87. minutu.

Kaljari je kao gost savladao očajnu Peskaru sa 2:0, a rafalna paljba je viđena na startu drugog dela igre kada je dva puta zatresao mrežu odlični Sau.

Minimalnu pobedu ostvarila je ekipa Đenove protiv Udinezea i ovi bodovi im mnogo znače u borbi za opstanak. Gol odluke postigao je Juraj Kucka na asistenciju Danijela Tožera.

Katanija je golom Serhija Almirona savladala Bolonju sa 1:0 i tako došla do deobe šestog mesta sa Fiorentinom sa 39 bodova.

Rezultati:
Milan – Parma 2:1
Roma – Juventus 1:0
Kjevo – Palermo 1:1
Đenova – Udineze 1:0
Katanija – Bolonja 1:0
Napoli – Sampdorija 0:0
Torino – Atalanta 2:1
Peskara – Kaljari 0:2

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter