0
Evropske lige

Čelsi u osminifinala

Objavljeno: 17.02.13 u 14:59

mata

Odigran je poslednji ponovljeni meč 4. runde FA kupa, a Čelsi se plasirao u sledeću rundu gde će igrati protiv Midlzbroa. Brentford je opet dugo odolevao napadima Čelsija, plavci su promašivali, pre svih Lampard koji je je imao četiri odlične šanse, ali je u drugom poluvremenu skinuta magija sa gola Mura – Mata je pogodio u 55. minutu za 1:0.

Od tog momenta sve je bilo lakše za Čelsi, koji se opustio, pa je do kraja postigao još tri gola. Prvo je mrežu zatresao Oskar posle asistencije Ivanovića, a zatim se upisao i Lampard posle centaršuta Mate. Zatim sledi centaršut Oskara na drugu stativu za Džona Terija, koji se upisuje na ovom susretu.

Čelsi će u 5. rundi igrati protiv Midlzbroa i to je poslednji meč osminefinala. Da vas podsetimo, u subotu su se u četvrtfinale već plasirali Milvol, Barnzli i Blekburn, dok će ponovo igrati Everton i Oldam.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter